Huur een Glaravan!

Huur een Glaravan! 5664 4248 glaravans

Vanaf 5 juli is het mogelijk een Glaravan te huren. We hebben een prachtige Zweedse SMV caravan uit 1971 die we de komende 2 maanden om zullen bouwen tot Glaravan met serienummer #3. Deze Glaravan zal een grote koelkast, airconditioning en warm water hebben, net zoals al onze andere modellen. Er is plek voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Hoe het interieur er uit komt te zien houden we nog even geheim. Wel zullen we veel oude details bewaren en hergebruiken om het beste van oud & nieuw te combineren. Boek snel want iedereen die vóór 1 juli boekt krijgt een leuke verrassing!

De Glaravan mag straks achter je eigen auto gekoppeld worden waarmee de Benelux als speelveld geldt. Ook is het mogelijk de Glaravan op locatie te laten zetten met onze haal & breng service. Het reserveringssysteem & voorwaarden zijn op onze verhuurpagina te vinden.

Tijdens onze opening op 11 mei zullen we meer details van deze Glaravan onthullen!

Privacy voorkeuren

Om door te gaan vragen we je onze privacy policy en onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen en omlaag te scrollen voor extra info over cookies, en bij akkoord dit hieronder aan te geven door het corresponderende vakje aan te vinken. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser, zolang je ons cookie accepteert. In geval van problemen kun je mailen naar info@glaravans.com. Het niet accepteren van onze cookies kan de belevenis van onze website verslechten.

 

Cookies zijn kleine stukjes data die unieke identificatoren kunnen bevatten en die naar uw computer, telefoon of tablet verstuurd worden. Cookies worden gebruikt om informatie over u en uw apparaat op te slaan of op te vragen. Meestal worden cookies gebruikt om uw ervaring op een website te personaliseren. 

Bijna alle moderne websites gebruiken cookies, en de Europese privacyregelgeving vereist dat uw toestemming is verkregen voor het gebruik van alle cookies die nodig zijn voor de site om u te voorzien van informatie en diensten waar u om vraagt.

We gebruiken de volgende cookies:

 

For performance and security reasons we use Cloudflare
required
- Voor prestaties en beveiliging van de website.
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
- Voor Google tracking
Click to enable/disable Google Fonts.
- Voor Google fonts / Lettertypes
Click to enable/disable Google Maps.
- Voor Google Maps
Click to enable/disable video embeds.
- Voor video
- Voor het opslaan van uw voorkeuren
Privacy instellingen / Privacy Preferences - Voor het opslaan van uw voorkeuren.

 

Privacy Preferences

 

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.

 

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van derden. Selecteer uw privacy voorkeuren en ga akkoord met ons gebruik van cookies Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.