Glaravans op een nieuw onderstel!

Glaravans op een nieuw onderstel!

Glaravans op een nieuw onderstel! 2500 1225 glaravans

Het is een vraag die wij vaak voorbij hoorden komen, ‘hoe zit het onderstel technisch in elkaar?’. Een terechte vraag, veel mensen maken zich zorgen om het rijden met een oude caravan

Tot op heden werden de onderstellen van onze Glaravans volledig gereviseerd, dus technisch waren ze goed. Toch namen we hier niet genoeg mee; we hebben dermate unieke caravans dat de onderdelen ook zeldzaam en duur zijn. Dit kan gevolgen hebben dat onze klanten in de toekomst duur onderhoud moeten plegen of zelfs helemaal geen onderdelen kunnen krijgen om hun caravan op de weg te houden. 

Om deze reden hebben we besloten de assen van onze caravans volledig te vervangen. Dit houdt in dat het oude bestaande onderstel deels wordt vernieuwd en verbeterd: het frame stijver wordt en de wegligging van de caravan wordt verbeterd. Er zitten standaard nieuwe remmen op én een terugloop automaat. Ook is het mogelijk een V-dissel te maken voor bijvoorbeeld extra stabiliteit of een fietsendrager.

Onderdelen voor onze Glaravans zijn straks op elke hoek van de straat te vinden, waardoor het onderhoud véél goedkoper & makkelijker is. Aan de buitenkant van de caravan is hier niks van te zien, ze  behouden de uitstraling van toen. Glaravans; moderne caravans in een vintage jasje!

Privacy voorkeuren

Om door te gaan vragen we je onze privacy policy en onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen en omlaag te scrollen voor extra info over cookies, en bij akkoord dit hieronder aan te geven door het corresponderende vakje aan te vinken. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser, zolang je ons cookie accepteert. In geval van problemen kun je mailen naar info@glaravans.com. Het niet accepteren van onze cookies kan de belevenis van onze website verslechten.

 

Cookies zijn kleine stukjes data die unieke identificatoren kunnen bevatten en die naar uw computer, telefoon of tablet verstuurd worden. Cookies worden gebruikt om informatie over u en uw apparaat op te slaan of op te vragen. Meestal worden cookies gebruikt om uw ervaring op een website te personaliseren. 

Bijna alle moderne websites gebruiken cookies, en de Europese privacyregelgeving vereist dat uw toestemming is verkregen voor het gebruik van alle cookies die nodig zijn voor de site om u te voorzien van informatie en diensten waar u om vraagt.

We gebruiken de volgende cookies:

 

For performance and security reasons we use Cloudflare
required
- Voor prestaties en beveiliging van de website.
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
- Voor Google tracking
Click to enable/disable Google Fonts.
- Voor Google fonts / Lettertypes
Click to enable/disable Google Maps.
- Voor Google Maps
Click to enable/disable video embeds.
- Voor video
- Voor het opslaan van uw voorkeuren
Privacy instellingen / Privacy Preferences - Voor het opslaan van uw voorkeuren.

 

Privacy Preferences

 

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.

 

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van derden. Selecteer uw privacy voorkeuren en ga akkoord met ons gebruik van cookies Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.