BUITENKANS – Glaravan #2 – Verkocht –

BUITENKANS – Glaravan #2 – Verkocht –

BUITENKANS – Glaravan #2 – Verkocht – 1920 1080 glaravans
VERKOCHT

BUITENKANS – Soms mag het niet zo zijn…. De eigenaresse van Glaravan #2 had grootste plannen maar heeft door haar plots toenemende gezondheidsproblemen een moeilijke keuze moeten maken. Met pijn in haar hart bieden wij haar Glaravan, een SMV LSR 24 uit 1972, aan. 

De caravan wordt compleet aangeboden inclusief een Campooz Trekking Luifel & diverse kampeerartikelen. De caravan is door de huidige eigenaresse totaal 2 weken gebruikt en heeft sinds aanschaf in December de overige weken in de stalling gestaan; de caravan is dus zo goed als nieuw.
Specificaties zijn hier te vinden!
Ter aanvulling op de specificaties zijn de volgende aanpassingen/aanvullingen gedaan:
– Zitkussens zijn uitgevoerd met duurzame meubelstof (Dezelfde kleuren als op de foto’s)
– Nieuwe topper matras voor het bed.
– Campooz trekking luifel inclusief dichte zijwand / stormbanden / Aluminium frame
– Hor voor de deur
– Diverse kampeer items, Stoelen, tafel, gas BBQ – (Inventarisatielijst op aanvraag)
VERKOCHT
Interesse?  
De caravan staat ter bezichtiging bij Glaravans in Hengelo, bel of mail voor een afspraak!

Privacy voorkeuren

Om door te gaan vragen we je onze privacy policy en onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen en omlaag te scrollen voor extra info over cookies, en bij akkoord dit hieronder aan te geven door het corresponderende vakje aan te vinken. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser, zolang je ons cookie accepteert. In geval van problemen kun je mailen naar info@glaravans.com. Het niet accepteren van onze cookies kan de belevenis van onze website verslechten.

 

Cookies zijn kleine stukjes data die unieke identificatoren kunnen bevatten en die naar uw computer, telefoon of tablet verstuurd worden. Cookies worden gebruikt om informatie over u en uw apparaat op te slaan of op te vragen. Meestal worden cookies gebruikt om uw ervaring op een website te personaliseren. 

Bijna alle moderne websites gebruiken cookies, en de Europese privacyregelgeving vereist dat uw toestemming is verkregen voor het gebruik van alle cookies die nodig zijn voor de site om u te voorzien van informatie en diensten waar u om vraagt.

We gebruiken de volgende cookies:

 

For performance and security reasons we use Cloudflare
required
- Voor prestaties en beveiliging van de website.
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
- Voor Google tracking
Click to enable/disable Google Fonts.
- Voor Google fonts / Lettertypes
Click to enable/disable Google Maps.
- Voor Google Maps
Click to enable/disable video embeds.
- Voor video
- Voor het opslaan van uw voorkeuren
Privacy instellingen / Privacy Preferences - Voor het opslaan van uw voorkeuren.

 

Privacy Preferences

 

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.

 

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van derden. Selecteer uw privacy voorkeuren en ga akkoord met ons gebruik van cookies Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.