Stagiaires gezocht!

Stagiaires gezocht! 2000 1333 glaravans

Stagiaires gezocht!

Glaravans; Moderne caravans in een vintage jasje! Bij Glaravans bouwen wij oude caravans om tot moderne reispaleisjes, allemaal custom-made voor de klant. Denk aan het geliefde Volkswagen busje alleen dan in caravan vorm. We zijn hard aan het groeien en daarom zoeken we jou!

E-Commerce Stagiaire
Voor het uitbreiden en opbouwen van ons merk zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair! Hou je van kamperen & heb je een gevoel voor stijl? Je gaat onderzoek doen voor onze toekomstige Winkel & webshop, gaat helpen deze opbouwen, lanceren & promoten en ook helpen bij photoshoots & product presentaties! Een hele gevarieerde stage waar vele kansen voor het oprapen liggen. Je bent Creatief, Zelfstandig, Ondernemend, Kampeerder, Visionair, Doordacht & Kritisch. Periode & exacte opdracht in overleg.

Interieur / Meubelmaker Stagiaire
Je helpt mee aan het bouwen van onze Glaravans geheel naar de klant zijn wens. We bouwen alles met de hand en met precisie en ook eigen fantasie! Daarnaast mag je ook meehelpen aan het bouwen van een winkelinterieur. Heb jij een passie voor meubel maken, ben je zelfstandig, creatief en zelfstandig; dan zoeken we jou! Periode & exacte periode in overleg.

We bieden volop kansen als beginnend bedrijf! We zijn reeds goedgekeurd voor bovenstaande richtingen/opleidingen als leer/werkplek.

Sollicitaties inclusief motivatie & foto mogen naar info@glaravans.com ter attentie van Erik.
De plekken blijven open staan totdat deze zijn ingevuld! Wil je meer informatie hebben mag je altijd bellen via 0654251595

Privacy voorkeuren

Om door te gaan vragen we je onze privacy policy en onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen en omlaag te scrollen voor extra info over cookies, en bij akkoord dit hieronder aan te geven door het corresponderende vakje aan te vinken. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser, zolang je ons cookie accepteert. In geval van problemen kun je mailen naar info@glaravans.com. Het niet accepteren van onze cookies kan de belevenis van onze website verslechten.

 

Cookies zijn kleine stukjes data die unieke identificatoren kunnen bevatten en die naar uw computer, telefoon of tablet verstuurd worden. Cookies worden gebruikt om informatie over u en uw apparaat op te slaan of op te vragen. Meestal worden cookies gebruikt om uw ervaring op een website te personaliseren. 

Bijna alle moderne websites gebruiken cookies, en de Europese privacyregelgeving vereist dat uw toestemming is verkregen voor het gebruik van alle cookies die nodig zijn voor de site om u te voorzien van informatie en diensten waar u om vraagt.

We gebruiken de volgende cookies:

 

For performance and security reasons we use Cloudflare
required
- Voor prestaties en beveiliging van de website.
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
- Voor Google tracking
Click to enable/disable Google Fonts.
- Voor Google fonts / Lettertypes
Click to enable/disable Google Maps.
- Voor Google Maps
Click to enable/disable video embeds.
- Voor video
- Voor het opslaan van uw voorkeuren
Privacy instellingen / Privacy Preferences - Voor het opslaan van uw voorkeuren.

 

Privacy Preferences

 

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.

 

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van derden. Selecteer uw privacy voorkeuren en ga akkoord met ons gebruik van cookies Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.