Skip to content

Free shipping from € 89.00 - Also visit our store in Hengelo

Bo-Camp Relax-, en Vlinderstoelen

Bo-Camp Relaxing and Butterfly Chairs

Are you looking for a relaxing chair but can't decide which one suits you best? In this blog we have put the Bo-Camp relax chairs side by side and explained them in the video below.

Click on the YouTube video below for a handy product explanation!

Relaxstoelen Bo-Camp

Bo-Camp maakt al ruim 30 jaar uiteenlopende kampeerartikelen. De Urban-Outdoor collectie bestaat uit prachtige kwalitatieve producten die naast het stijlvolle uiterlijk ook een zeer praktische inslag hebben. Met de Bo-Camp producten koop je een stukje luxe & comfort voor bij je prachtige kampeermiddel waar je nog jaren lang plezier van zult hebben. 

Relaxstoel Bloomsbury

De relaxstoel Bloomsbury heeft een gepolsterde Oxford polyester zitting in een moderne linnen look. De stoel is extra breed en diep en is te herkennen aan zijn stevige en stijlvolle houten frame met koperen look binding. De Bloomsbury is verkrijgbaar in de kleuren Grijs & Beige en beschikbaar in 3 verschillende maten, S, M en L.

Bo-Camp Relaxstoel Bloomsbury

 

Relaxstoel Wembley

De relaxstoel Wembley heeft een platgeweven robuuste polyester zitting met een zachte touch. De stoel is te herkennen aan zijn lichtkleurige houten frame met grijze binding. De Wembley is verkrijgbaar in de kleuren Grijs & Beige en beschikbaar in de kleuren M en L.

Relaxstoel Bo-Camp Wembley

Relaxstoel Molfat

De relaxstoel Molfat heeft een industriële polyester zitting waarin een stijlvol patroon van stiksels is verwerkt. Het frame is gemaakt van aluminium en hierdoor ligt licht in zijn gewicht. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Groen & Terrabruin en beschikbaar in de maat L

 Bo-Camp Relaxstoel Molfat

Alle relaxstoelen van Bo-Camp beschikken over een bijpassend hoofdkussen die door middel van klittenband aan de achterkant van de stoel wordt bevestigd. De zitting is makkelijk los te halen van het frame waardoor je hem in een handomdraai droog weg kunt zetten. Daarnaast worden de stoelen geleverd in een handige tas. Het grootste formaat, maat L, weegt een kleine 6 kilo.

 

Bo-Camp Vlinderstoelen

Naast de fantastische relaxstoelen heeft Bo-Camp ook een 3-tal moderne vlinderstoelen in het assortiment. Waarom kiezen voor een vlinderstoel in plaats van een relaxstoel? Hij gaat makkelijker mee, is lichter in zijn gewicht en hierdoor compacter in vergelijking met de relaxstoelen. 

De vlinderstoelen van Bo-Camp zijn allemaal gemaakt met een frame van staal. De stoelen zijn verkrijgbaar in één maat, namelijk 85x66x92 en verschillende stof-, en kleurcombinaties. De zitting is gemaakt van een gevulde polyesterstof. Hierdoor is het niet mogelijk om de vulling er uit te halen in tegenstelling tot de relaxstoelen van Bo-Camp.

Vlinderstoel Himrod

De Himrod is de "vlindervariant" van de Molfat. De zitting is gemaakt van een gevulde industriële polyester met een gestikt patroon. De Himrod is verkrijgbaar in de kleuren Clay & Green.Bo-Camp Himrod Vlinderstoel

Vlinderstoel Grainger

Vlinderstoel Grainger is het zusje van relaxstoel Wembley. De zitting is gemaakt van een robuuste platgeweven polyester met een zachte touch. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren Beige & Grey.

 Bo-Camp Grainger Vlinderstoelen

Vlinderstoel Redbridge

Vlinderstoel Redbridge is de "vlindervariant" van de bekende Bloomsbury. De zitting is gemaakt van een oxford polyester in een moderne linnen look. De stoel is verkijgbaar in de kleuren Beige & Grey

Bo-Camp Vlinderstoel Redbridge

Wil je nog meer weten over de producten? Kijk dan specifiek op de product pagina's.


Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Close (esc)

Vacation time!

We are on vacation from August 22 to September 4, so our store is closed! Webshop orders will be shipped on Monday 5 September . From September 5th we will be back for picking up orders and the store will be open again on September 8th. Until then!

Just order!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now