Skip to content

Free shipping from € 89.00 - Also visit our new store in Hengelo

Project Circulaire caravan genomineerd als meest duurzame kampeermiddel!

Project Circulaire caravan genomineerd als meest duurzame kampeermiddel!

Glaravans is genomineerd voor de duurzaamheidsprijs in de categorie meest duurzame kampeermiddel! Project circulaire caravan stond al een lange tijd in sluimerfase, maar zal nu dit najaar eindelijk het licht zien. De duurzaamheidsprijs biedt de kans om bij winst de caravan aan een groot publiek te presenteren én op de Kampeer & caravanbeurs in Utrecht te staan.

Glaravans zijn moderne caravans in een vintage jasje; oude caravans die zijn gemoderniseerd om weer vele jaren mee te gaan. In de basis zijn Glaravans al reeds gebaseerd op hergebruik; we bouwen nu een concept caravan die volledig met het doel van duurzaamheid en circulariteit is ontworpen. Deze caravan zal eind September 2023 klaar zijn.

De basis van deze caravan is een Yvonne Mostard uit 1972 die volledig opnieuw is opgebouwd met moderne technieken. De opbouw geschiedt met duurzame en circulaire materialen om met de modernisatie zo min mogelijk het milieu te belasten. Door de manier van bouwen, het hergebruik van materialen én de modernisatie is deze caravan een serieus alternatief voor een volledig nieuw geproduceerde caravan.

Stemmen kan hier! - Stemmen kan tot 17 September 2023.

Je kunt hier meer informatie over het project vinden. 

Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Close (esc)

Vacation time!

We are on vacation from August 22 to September 4, so our store is closed! Webshop orders will be shipped on Monday 5 September . From September 5th we will be back for picking up orders and the store will be open again on September 8th. Until then!

Just order!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now