Skip to content

Free shipping from € 89.00 - Also visit our new store in Hengelo

Project Circular Caravan - Future rental

Hoe we zijn begonnen

2 jaar geleden, in 2021 hebben we concept Circulaire caravan gelanceerd. Het project heeft in sluimerstand gestaan door andere prioriteiten, maar de gooi naar een duurzaamheidsprijs steunt de motivatie om het project éindelijk af te maken. Of we een prijs gaan winnen of niet, het project is begin oktober af! (En die prijs gaan we inmiddels niet meer winnen ;) )

Momenteel in aanbouw

Een strakke deadline voor ons, want begin oktober willen we deze circulaire caravan presenteren aan het grote publiek! Ook willen onze klanten, die uiteindelijk gaan genieten van dit prachtige reispaleisje, zelf ook graag nog op vakantie in het najaar.

Circulair? Duurzaam?

Wat betekend het nou precies? Alle onderdelen die wij hergebruiken noemen we circulair; we gebruiken ze nogmaals en kunnen ná deze caravan wellicht nóg een keer gebruikt worden. Circulaire materialen zouden ook al deels uit hergebruikte materialen zoals textiel kunnen bestaan. Duurzaam staat voor materialen die weinig belastend zijn voor het milieu en daarmee 'duurzaam' zijn.

Exterieur details

Een hergebruikte buitenschaal, PVC Petflessen bodem, vernieuwd onderstel. Zonnepanelen, schapenwol isolatie en het hergebruik van de kenmerkende onderdelen van deze Yvonne Mostard caravan uit 1972. Gerenoveerd en gemoderniseerd voor 30 jaar hernieuwd kampeerplezier met een oog op de pracht en praal van vroeger.

Interieur Details

Gerecycled Textiel op de wanden & plafonds, maar ook voor de zitting. Hergebruikte kastdeurtjes, lichtgewicht en duurzaam populier & berkenhout. Een bamboevloer, hergebruikt Formica tafelblad en verlichting uit de kringloopwinkel. Alles met het oog op hergebruik en duurzaamheid, maar ook om een leuk en speels interieur te creëren.

Waarom deze caravan?

We hopen hiermee te laten zien dat kamperen leuk, duurzaam en op een stijlvolle manier kan zonder je een moment schuldig te voelen over mogelijke gevolgen voor het milieu én dat we hiermee ook een oplossing bieden voor het geringe bereik van een caravan in combinatie van een elektrische auto zonder in te boeten op luxe.

Close (esc)

Vacation time!

We are on vacation from August 22 to September 4, so our store is closed! Webshop orders will be shipped on Monday 5 September . From September 5th we will be back for picking up orders and the store will be open again on September 8th. Until then!

Just order!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now