Door naar de inhoud

Gratis levering vanaf € 89,00 in NL/BE/DE - Bezoek ook onze winkel in Hengelo

Glaravans bestaat 2 jaar !

Glaravans bestaat 2 jaar !

2 JAAR GELEDEN... Toen hadden we de officiële opening van Glaravans

Het begon allemaal relatief onschuldig met het idee van een caravan opknappen en dan eventueel verhuren.., maar het ontaarde uiteindelijk in een achtbaanrit met hoogte en diepte punten. Ik weet nog Loes (mijn vrouw) haar gezicht toen ik vertelde dat ik mijn baan had opgezegd. Het kwam niet helemaal onverwacht maar het was opeens wel officieel...

En óf we sindsdien wat spannende momenten doorgemaakt; we zijn bijna zelfs gestopt met het bedrijf. Maar ze zeggen dat in het diepste dal de mooiste dingen ontstaan en zo bleek het ook te zijn. We groeien beetje bij beetje, maar dat gaat nooit vanzelf. Hoewel ik vaak als gezicht op de voorgrond treed, zijn het juist de stille krachten die het vaak doen. De talloze uren die we elke week in het bedrijf stoppen, zijn juist ook mogelijk door de onvoorwaardelijke steun.

Zo staan onze Glaravans prachtig te ‘shinen’ door mijn broer Rob, die ze elke keer weer op een prachtige manier op de foto weet te zetten. Maar ook bij heeft gesprongen in de maanden waar ik nog met deadlines werkte... met de vele bijkomende stress van dien.

Ook de stagiaires die sinds enige tijd deel uitmaken van het team zetten zich dagelijks in om het beste uit het bedrijf te halen. Zo bouwt Amir vrolijk een paar dagen per week mee aan de caravans, heeft Aron geholpen met onze nieuwe website en is er een grote kans dat je tegenwoordig Silke aan de telefoon krijgt om de beste klantenservice ter wereld te beleven ;). Onze extra super kracht op vrijdag, Nick, zorgt daarnaast voor een gezellige afsluiter van de week.

Maar ook mijn moeder die elke week weer even de plantjes water geeft, een doek door het bedrijf haalt en bij hoge nood helpt bij de caravans! Mijn (schoon)familie die altijd bijspringt waar nodig, maar bovenal Loes die alle ruimte geeft, creëert én meehelpt om mijn, maar inmiddels ook háár droom, te creëren. Hoe cliché het ook is, het is écht waar, zonder haar was dit nooit gelukt.

Maar we vergeten ook nog eens bijna het állerbelangrijkste; het geloof en het vertrouwen van alle klanten die ik van hun eigen droompaleisje heb mogen voorzien! Geloof me, niet alles gaat en ging altijd van een leien dakje, maar volgens mij zijn ze allemaal nog altijd tevreden en fans!

Ik hoop dat jullie tot dusverre genoten hebben van onze creaties en ik hoop dat wij jullie nog vele mooie reispaleisjes mogen laten zien!

Erik

 

Oudere artikelen
Nieuwe artikelen

Laat een bericht achter

We controleren je bijdrage alvorens deze wordt gepubliceerd.

Sluiten (esc)

Vakantietijd!

Wij zijn vanaf 22 augustus tot 4 september op vakantie, dus is onze winkel gesloten! Webshop bestellingen worden op maandag 5 september verzonden. Vanaf 5 september zijn we er weer voor het afhalen van bestellingen en 8 september is de winkel weer geopend. Tot dan!

Bestellen maar!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg
Winkel nu!